VM genser Trondheim 2025

VM genser Trondheim 2025

fra DALE OF NORWAY AS

Kr 3299,-

Den offisielle genseren til ski-VM i Trondheim, 2025. Dette er en varm og behagelig ullgenser med distinkt retro-preg, der freshe farger kombineres med et klassisk uttrykk. Mønsteret er inspirert av mesterskapets verdier: samhold og inkludering, samtidig som det henter motiver fra historiske kulturminner i Trondheim.

Mønsterdetaljer:
VM-genseren er full av spennende detaljer hentet fra gammel og nyere historie. Den klassiske åttebladrosen er sentrert på genserens front. På venstre side (fra innerst til ytterst) finner man et skip som symboliserer Trondheim som sjøfartsby, et stilisert utdrag fra et glassmaleri i Nidarosdomen, og (på gensere i de største størrelsene) en stilisert versjon av en båt med årer sett ovenfra. På høyre side finner man en stilisert versjon av Trondheims kommunevåpen, deretter glassmaleriet og båten med årer fra venstre side. VM Trondheim 2025 har fokus på mangfold og inkludering, og VM-logoen er inspirert av tusenvis av innsendte barnetegninger som viser mennesker som holder hender. Motivene på genserens bakside viser derfor gutt og jente som holder hender, samt gutt og gutt, og jente og jente. I tillegg vises de stiliserte versjonene av glassmalerier fra Nidarosdomen og båten med årer også her. På ermene finner man også en valknute, et symbol som i tidligere tider ble brukt som vern mot onde krefter.

 

Artikkelnr. 1994 96051-C00

Dale of Norway

Dale of Norway ble grunnlagt 1879 og er lokalisert på Dale i Vaksdal kommune. Dale of Norway er en av våre utvalgte leverandører av høykvalitets strikkeplagg basert på førsteklasses norsk ull.

Offisiell Ol genser i 1956, og uoffisielt kanskje verdens kuleste og mest ikoniske strikkegenser i 2021. Vi snakker om Cortina fra Dale of Norway. 100% norsk ull, produsert i Norge. Tidløs og slitesterk på alle mulige måter.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.